fbpx Skip to content

Renee Lopulalan

Renée, moeder van drie kleintjes, is verantwoordelijk bij Oerzacht voor de marketing.

Ook heb je een grote kans dat, wanneer je contact met ons zoekt via social media, je Renée te spreken krijgt.

Naast onze marketing en socials doet ze achter de schermen nog meer binnen Oerzacht.

Renée heeft een achtergrond in de pedagogiek en heeft, binnen dat vakgebied, veel ervaring in coaching en het geven van trainingen.

 

‘Toen ik zeven jaar geleden zelf voor het eerst moeder mocht worden voelde ik mij ontzettend kwetsbaar.

Ik probeerde mij een weg te banen door alle (goedbedoelde) adviezen van anderen, maar in een maatschappij waar de graadmeter voor een “goede baby” voornamelijk is dat je kindje snel doorslaapt en vooral niet altijd alleen maar mama nodig heeft, kwamen veel van die adviezen totaal niet overeen met wat ik voelde.

Daar begon dan ook mijn zoektocht in het volgen van mijn (oer)gevoel.

En zodra je in deze zoektocht eenmaal ‘de ruis’ om je heen niet meer hoort is het allemaal zo logisch: Logisch dat je jouw kindje dicht bij je wil houden, logisch dat je jouw kindje niet alleen wil laten huilen, logisch dat je niet ‘even lekker zonder je kind weg wil’ ondanks dat je hartstikke moe bent. Maar in die zoektocht kan je je ook alleen voelen. In deze kwetsbare fase waarin je jezelf als moeder maar ook jouw kindje steeds beter leert kennen is het van belang dat je een kring van mensen om je heen hebt waar jij je veilig en verbonden mee voelt.

En precies dat is voor mij waar Oerzacht voor staat:

Je bent veilig. Je bent welkom.’

 

Deel via
Renee Lopulalan

Shopping cart