fbpx Skip to content

Marleen Veldstra

Marleen is onze rots en zorgt voor de verbinding. Tussen ons als team, maar ook op de socials als eerste aanspreekpunt. Grote kans dat als je ons kent van Instagram je al eens met haar gesproken hebt! Want in contact zijn met andere moeders, ervaringen met elkaar uitwisselen en elkaar tips geven dat is waar Marleen blij van wordt. Maar ook wijst zij iedereen de weg in Oerzacht’land’.

Oerzacht staat voor verbinding. Met jezelf, met je kindje en met andere moeders.

Een plek om fijne kennis op te doen, waar jij je kan ontwikkelen in het ouderschap, je kan verbinden met gelijkgestemden en waar je begeleiding en steun kan krijgen.

‘Als ik terug denk aan mijn eerste ervaringen als moeder, pff die eerste dagen!

Ik had geen idee waar ik het zoeken moest, alle emoties die er door me heen raasden, de wereld die ineens totaal anders leek door de komst van ons kleine mensje

Onzekerheden die door mijn hoofd rondspookten:  ‘Doe ik het allemaal wel goed?’, amper slapen… Maar tegelijkertijd, tussen al die zoekende gedachten en gevoelens, voelde ik toch ook veel vertrouwen. Dat ‘oer’moeder-gevoel. Dit kindje, een paar weken eerder op de wereld gekomen dan wij hadden gedacht, daarvoor ben ik hier. En de rest…kan me gestolen worden. Nu, een paar jaar later, vraag ik me soms af hoe ik het toen heb kunnen volhouden, die vaak zo intense momenten, dat je even niet meer weet waar je het vandaan moet halen (oh ja, die momenten heb ik nu ook nog wel eens..). Maar dat is denk ik dat stuk Oer, elke vrouw heeft dat.

Ik leer elke dag dat ik daarop kan vertrouwen! Vertrouwen op dat ik het goed doe, dat ik dit aankan. Vertrouwen dat ik een goede moeder ben. Vertrouwen in ons samen.  Dus ik hoef niet te kritisch op mezelf te zijn, maar juist zacht.

Deel via
marleen-veldstra

Shopping cart