fbpx Skip to content

Lisette van der Werf

‘Ik heb voor Oerzacht de borstvoedingscursus gemaakt.

Als je een baby krijgt is dat een enorm ingrijpende gebeurtenis. Er is op eens een klein wezentje waar je voor moet zorgen, die afhankelijk is van jou.

Je hebt ernaar uitgekeken, maar aan de andere kant is het zo spannend. Iedereen wil het zo graag goed doen, maar hoe?

Als verloskundige stond ik al altijd bij het hele prille begin van dit proces maar als lactatiekundige kan ik nog langer bij ouders betrokken zijn om te helpen bij deze transitie.

Borstvoeding is net als een zwangerschap, iets heel natuurlijks maar ook iets ontzettend bijzonders. Net als een zwangerschap is borstvoeding iets wat soms heel soepel gaat en soms wat meer ‘voeten in de aarde’ heeft. Je kunt ervan genieten maar het kan je ook onzeker maken. Begeleiding en support is ontzettend belangrijk. Het is echter niet altijd gemakkelijk, want je krijgt als ouders zoveel adviezen, die elkaar regelmatig tegenspreken. Er is niet één beste manier maar het is belangrijk om samen te onderzoeken wat het beste bij jullie past en wat jullie wensen zijn. Als Lactatiekundige IBCLC hoop ik vele gezinnen te mogen helpen bij een mooie borstvoedingsperiode!

Daarnaast is borstvoeding zoveel meer dan alleen voeden en dat merk ik ook aan de vragen die ik krijg. Het gaat over borstvoeding maar ook over natuurlijk babygedrag, zoals slapen, onrust, huilen. Ik vind het een eer dat ik dan samen op zoek mag gaan naar hoe het zo comfortabel mogelijk kan zijn voor jullie.

In de Oerzacht Academy vind je de borstvoedingscursus die ik heb gemaakt om zo echt goed voorbereid te kunnen starten aan dit enorme avontuur.

Lactatiekundige

info@deborstvoedingspraktijk.nl

Telefonisch bereikbaar op 06-13512332

Deel via
lisette-van-der-werf