fbpx Skip to content

Hoe herken (en help) je jouw overprikkelde baby?

Jij hebt een baby.

En deze baby zit niet zo lekker in zijn vel. Hij is onrustig, slaapt niet lekker in en is snel weer wakker. Je baby oververmoeid, iedereen oververmoeid.

Is dit nu hoe het hoort te zijn? Veel huilen, slecht drinken en zorgen over je baby?

 

Zo is het nu: Veel huilen, weinig slaap en een boel onrust

 

Misschien hebben jullie al een hele zoektocht achter de rug; Wat is er aan de hand met mijn baby?

Waarom zijn de meeste baby’s zo kalm en tevreden en die van jullie niet? In deze online cursus ga ik jullie alles vertellen over overprikkeling. Overprikkeling is de meest voorkomende oorzaak van een onrustige baby die slecht slaapt en veel huilt. En zodra je overprikkeling leert herkennen bij je baby en weet hoe je hem kan helpen bij de verwerking van al die prikkels dan slaan jullie samen een andere weg in. Meer rust in het gezin en jullie snappen wat je baby je probeert te vertellen. ‘Ik heb jullie nodig, het lukt me niet alleen!’

 

En dit willen jullie: Meer rust en minder zorgen

Je baby is niet zoals alle anderen, hij is uniek. En dan past er geen kant en klare oplossing. Je kunt niet veranderen wie je baby is. Maar wanneer je jullie baby begrijpen en doorkrijgen wat hij nodig heeft dan kunnen jullie samen gaan werken aan een veel fijnere en relaxte babytijd.

 

Ik gun jullie een mooie en relaxte babytijd

 

 

Wat krijg je in deze fijne cursus over prikkelverwerking?

Vijf lessen waarin ik je stap voor stap meeneem in hoe dat nou eigenlijk werkt, die prikkelverwerking bij je baby. Je gaat echt begrijpen hoe het zit bij je baby en dan gaat er een wereld voor je open. Je kunt in de huid van je baby kruipen en gaat hem zo goed begrijpen dat het gaat lijken alsof jullie een goed gesprek hebben. Niet langer meer gissen wat er aan de hand is, maar erop kunnen vertrouwen dat jij ziet, hoort en voelt wat je baby nodig heeft. En dat gaat je baby ook heel goed doen. Hij zal zich minder gefrustreerd voelen, voelt zich veilig en begrepen. En dat gaan jullie zeker merken. Nu op de korte termijn komt er meer rust, maar op de langere termijn zijn de effecten pas echt bijzonder! Veilig gehecht, een goede ontwikkeling en beter bestand tegen stress.

Sneak peek:

 

Na het volgen van deze cursus? Minder frustratie en stress voor iedereen in het gezin

Ik noemde het net al even, elke baby is uniek. En dat betekent ook dat er baby’s zijn die gevoeliger reageren op hun omgeving en sneller last hebben van overprikkeling. Wanneer jij dit aan het lezen bent is de kans groot dat jouw baby onrustig is en veel huilt; vooral aan het einde van de dag en dat de slaapjes een drama zijn. Geen enkele cursus kan jouw baby veranderen, maar deze cursus gaat je wel helpen met het creëren van een ontspannen en rustige babytijd. Want je baby hoeft zich niet zo onrustig te voelen, er is een heleboel wat jij kunt gaan doen om deze tijd een stuk relaxter te maken!

Nb. Bij de meeste verkooppagina’s van online producten (Ja daar zijn standaard regeltjes voor) moet ik je nu gaan overhalen om deze cursus te kopen door allemaal onweerstaanbare bonusfeatures aan te bieden zodat je helemaal in de verleiding komt om op die koopknop te drukken. Maar dat doe ik niet. Want ik heb deze cursus precies zo gemaakt als dat hij volgens mij moet zijn. Ik geef je de informatie en de tools die je nodig hebt om je overprikkelde baby te helpen. En that’s it. Kwaliteit heeft geen bonusmateriaal nodig. Ik sta zelf in voor de informatie en geef je alles wat je nodig hebt in de cursus zelf.

 

Trouwens

Ik ga je ook geen wonderen verkopen of oplossingen bieden voor iets wat eigenlijk geen probleem is. We gaan je baby niet veranderen, hij mag precies het mooie en unieke wezentje blijven dat hij is. We veranderen alleen wat er daadwerkelijk te veranderen is. Hoe je baby zich voelt. Wat jij kan doen om hem te helpen met wat hij zelf nog niet kan. Door de cursus ga je helemaal begrijpen wat hij nodig heeft als het gaat om die overlading van zijn prikkelverwerkingssysteem. En dat gaat zoveel verschil geven! Een baby die krijgt wat hij nodig heeft slaapt meer en beter, huilt minder en ontwikkelt zich goed. En daar plukken jullie allemaal de vruchten van.

 

 

Is deze cursus iets voor jullie?

Reviews

De cursus “Overprikkelde baby” is mijn inziens een cursus die iedere ouder zou moeten volgen, zelfs als je geen baby hebt. Alle baby’s en kinderen hebben in het begin in meer of mindere mate een gevoelig zenuwstelsel. Melanie vertelt heel veel (nieuwe en onbekende informatie) maar het belangrijkste voor mij was dat ze op een rustige manier en in begrijpelijke taal vertelt over hoe de hersenen van je kindje werken.

Ik kan veel beter kan begrijpen wat er in het hoofdje en het lichaam van mijn kindje gebeurd en deze kennis maakt het mij een stuk makkelijker om sensitief te kunnen reageren. Immers is een sensitieve reactie de enige reactie waar je kindje van groeit en bloeit

Ik vond het super leerzaam, helemaal met mijn extra gevoelige kindje! Ik ben zo fan van deze vrouw, voor wat ze doet en waar ze voor staat. En ik ben nooit super goed geweest in het snappen van neuropsychologie, maar in deze cursus en in het boek “Wat baby’s nodig hebben” is het zo fijn geschreven en uitgelegd! Dankjewel Melanie!

Laatste peek:
Auteur foto
Deel via
overprikkelde-baby
Lees ook

Hoe zorg ik goed voor mijn baby, en voor mezelf?

‘Je moet wel aan jezelf denken hoor!’ Hoe dan in vredesnaam?!’ Je
Lees meer...
vind je de babytijd ook zo zwaar|?

Vind je de babytijd zwaar?

  ‘En hoe gaat het met jullie? Wel genieten hè? Deze tijd
Lees meer...
een huilbaby heb je 24 uur per dag

Een huilbaby heb je 24 uur per dag

  Haar huidje lijkt wel strak te staan, als een canvas wat
Lees meer...

Shopping cart