Skip to content

Wat baby’s nodig hebben is het basishandboek voor iedere verse ouder.

‘Had ik dít maar geweten vóórdat ik kinderen kreeg’…      Die zin schiet bij menig ouder regelmatig door het hoofd. En alhoewel iedere ouder leert door te ervaren, door het zelf te doen met héél veel vallen en héél veel opstaan, is het wel fijn dat er nu eindelijk een boek is dat je kan behoeden voor de grootste valkuilen. Dit kan zo maar eens het enige boek zijn dat je echt nodig hebt voor dat eerste te gekke, maffe, spannende, soms slopende jaar met je baby.

Baby’s hebben geen gebruiksaanwijzing en toch lijkt iedereen ernaar op zoek te zijn. Er zijn honderden boeken geschreven, talloze cursussen worden aangeboden en Google… allemaal beloven ze de oplossing voor het ene na het andere babyprobleem. Er is alleen iets wat veel van deze die schrijvers/ aanbieders over het hoofd zien. Baby’s hebben geen problemen, het is de maatschappij die een probleem met baby’s heeft. In dit boek nemen we een compleet andere invalshoek, namelijk die van de baby. Wat heeft een baby echt nodig om zich helemaal in zijn volle potentieel te ontwikkelen? Om een leven lang gelukkig te kunnen zijn? Na het lezen van dit boek weet je meer over een baby dan de meeste ‘deskundigen’ en dat zal ouders helpen om hun eigen pad te bewandelen, samen met hun baby

Wie is Melanie Visscher? Melanie en haar team hebben een moeder en kindcentrum; Oerzacht en een behandelcentrum in Apeldoorn.

Met haar jarenlange ervaring als behandelaar en haar diepgaande studie van het babybrein, heeft Melanie Visscher zich gespecialiseerd in het begrijpen van wat baby’s nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen. Ze heeft zich verdiept in de wetenschappelijke onderzoeken en inzichten van verschillende experts op dit gebied. Ze heeft al deze kennis samengebracht en vertaald naar toegankelijke informatie voor ouders, zodat zij beter kunnen begrijpen wat hun baby’s nodig hebben en hoe ze daar het beste op kunnen reageren.

Hoewel Melanie geen wetenschapper is, heeft ze de tijd genomen om de verschillende puzzelstukjes van kennis en onderzoek met betrekking tot babyontwikkeling samen te voegen. Haar boek is geschreven op een manier die moeders kunnen begrijpen, zelfs in de vermoeide en onzekere staat waarin ze zich vaak bevinden. Het biedt feiten en inzichten die het natuurlijke gedrag van baby’s verklaren en benadrukt het belang van het volgen van je baby, luisteren naar je intuïtie als moeder en handelen op basis van wat goed voelt.

wat baby's nodig hebben
Het masterplan

Wat baby's nodig hebben

WBNH_open_grijze_schaduw10

vol met prachtige foto's

WBNH_open_grijze_schaduw17

en superfijne informatie

Boek bestellen?

Recensies

Zo duidelijk

Prachtig boek, je hebt echt geen ander boek nodig. Ik wens voor alle babys dat hun ouders dit boek lezen. Zo duidelijk, je krijgt er enorm veel zelf vertrouwen van en volgens mij hele blije goed gehechte kindjes. Ook mooi om kado te geven aan aanstaande ouders, gewoon doen!

Een aanrader

‘Zeer uitgebreide beschrijving van de evolutie en biologie van baby’s en kleine kinderen. Antwoord op de vraag waarom baby’s doen wat ze doen. Geruststellend om te lezen dat het volkomen logisch en natuurlijk is van je kind om bijvoorbeeld vaak te willen drinken en niet alleen te willen zijn. Wanneer je dit boek gelezen hebt kijk je heel anders naar (het gedrag) je baby dan daarvoor! De tweede helft van het boek geeft praktische handvatten om de theorie in praktijk te brengen. Niet alleen voor pasgeboren baby’s maar ook voor jonge kinderen. Een aanrader voor iedere ouder!’

Fijn boek

Heel fijn boek waarin duidelijk staat beschreven wat een baby nu echt nodig heeft. Niet gezien vanuit de maatschappij en wat wenselijk is maar dicht bij de natuurlijke behoeften en ontwikkeling. Het gaf mij bevestiging van mijn eigen gevoel.

Shopping cart